covid

Wassen, douchen en lezen, alles onder één dak

 

Faciliteiten

Mede dankzij de tomeloze inzet van veel vrijwilligers is de jachthaven van Culemborg een gezellige, comfortabele plek om te verblijven. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig, inclusief gratis WiFi. Meer voorzieningen zijn ook niet nodig, want de binnenstad met haar gezellige terrasjes, een supermarkt, slager en warme bakker vind je op loopafstand. Voor het sanitair kun je terecht in het havenkantoor. Hier kun je (gratis) lekker warm douchen, eventueel een wasje draaien of je gelezen boeken omwisselen in de goedgevulde houten ruilbibliotheek. In de milieustraat naast het havenkantoor, op de meldsteiger, maar ook op de campercamping is gelegenheid voor ledigen van het chemisch toilet, het afvoeren van grijs water en bijvullen van vers drinkwater.

.

Tarieven 2024

Bekijk hier de tarieven

 

Leveringsvoorwaarden

  • Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene voorwaarden HISWA en Recron, ons huisreglement en eventueel aanvullende bepalingen van toepassing
  • Genoemde prijzen zijn in euro en onder voorbehoud
  • Bij het maken van een online reservering wordt het volledige bedrag direct voldaan
  • Prijzen van arrangementen en aanbiedingen zijn alleen geldig indien deze vooraf geboekt en betaald zijn (typfouten voorbehouden)